Login / Logout

06 531 91 237
×

Fout

Strange, but missing GJFields library for /www/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields

Ik ben Aliëtte Venema, coach voor ondernemers die willen groeien. Na een aantal jaren te hebben gewerkt als televisiemaakster en producer werd het tijd voor een nieuwe wending. Ik ging bij de vakbond werken en zette daar, samen met collega’s, een project op om jongeren lid te maken van de vakbond. Doelgericht werken, helder communiceren, luisteren, analyseren, samen strategieën maken, adviseren, samen plannen maken, trainingen geven; daar ligt mijn hart.

Ik ben mijn bedrijf Bureau Oker begonnen om andere ondernemers te helpen om een doel te krijgen, daar met een focus naar toe werken en duidelijk te communiceren. Toen ik startte had ik veel diverse opdrachtgevers en ik merkte dat mijn werk erg versnipperd was. Ik werkte veel en had veel onrust, ik had het gevoel dat mijn werk nooit af was. Sinds dat ik mij veel meer focus op mijn te halen doelen en veel duidelijker ben over mijn diensten, ga ik als een speer en groeit mijn bedrijf.

Ik werk met een doel, heb een heldere boodschap en weet goed wie mijn ideale klant is. En ik heb geleerd hoe ik in minder tijd meer kan verdienen zodat ik meer tijd vrije tijd heb en mijn bedrijf verder kan laten groeien.

Natuurlijk kun jij ook in je eentje doormodderen. En het geld in je zak houden en niet investeren in je zelf en je onderneming. Maar, is het dan niet goedkoop – duurkoop? Kom jij dan echt wel verder met je bedrijf? Ga jezelf het wiel uitvinden? Is dat dan niet een dure les?