Login / Logout

06 531 91 237
×

Fout

Strange, but missing GJFields library for /www/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields

Het gaat wat minder met je bedrijf en jij zet alles op alles om dat te veranderen. Je zet alle zeilen bij, werkt hard en piekert over de toekomst. Dat was niet wat je voor ogen had toen jij je onderneming begon toch? De eerste maanden gingen lekker, je was je producten aan het ontwikkelen, aan het netwerken en ook de eerste klanten kwamen makkelijk binnen.

Maar nu, nu loopt het even niet. Je wilt met je bedrijf naar de volgende stap, je wilt een switch in je inkomen maken waardoor je bedrijf goed loopt en jij je veel minder zorgen hoeft te maken over de toekomst. Je wilt weer meer klanten en met minder moeite werken aan je bedrijf.

 

Zoek een buddy!

Als dienstverlener, coach of trainer werk je veel alleen. En soms is dat saai en in de tijden dat het niet zo lekker gaat is alleen wel heel erg alleen. Zorg daarom dat je een goede buddy hebt, een andere ondernemer waar jij mee kunt sparren. Een ondernemer die net zo ambitieus is als jij bent. Zorg dat je elkaar met regelmaat spreekt en plan daar ook echt tijd voor in. Je kunt elkaar wijzen op nieuwe kansen, samen kijken naar wat goed gaat en wat beter kan. Uit ervaring weet ik dat het je vleugels kan geven!

Daarnaast heb je een keuze. Ga jij nu alles op alles zetten om uit deze dip te komen? Of gooi je nu het bijltje er bij neer en heb je geen vertrouwen meer in jezelf, je bedrijf en de toekomst?

Jij hebt een product waar jij jouw klanten echt goed mee kan helpen en waar je heel trots op bent.Een product dat je zorgvuldig hebt gemaakt en waarvan jij weet tot welke fantastische resultaten het kan leiden. Kies dan voor doorzetten. Ondernemen is werken en voor velen is de weg naar succes niet zonder hobbels. Ga staan voor je product, laat zien dat je er trots op bent en dat je nieuwe klanten zoekt. Ga de komende 2 maanden alleen focussen en werken aan het binnen halen van nieuwe klanten en het zichtbaar zijn. Laat alle ontwikkelpuntjes, de website die nog niet perfect is en alle overige zaken die tijd kosten even liggen.  

Jij wilt toch ook werken met de allerleukste klanten én tegelijkertijd je omzet vergroten? Maak van je dienst of product een uniek en aantrekkelijk product. En nee, geen uurtje factuurtje maar een pakket!

 

stratego

Hoe?

Dus ga opzoek naar jouw winnende strategie. Daar kom je achter door de volgende vragen te beantwoorden:

  • Waar ben jij goed in?
  • Waar kun jij je klanten vinden?
  • Hoe ga jij zorgen dat niemand meer om je heen kan?
  • Hoe ga jij je doel bereiken?
  • Welke klanten kun jij helpen en hoe kun jij dat het beste doen?

Stel jezelf een doel en beslis hoe je daar gaat komen. 
Dat kan je doen door een plan te maken, door inspiratie op te doen door allerlei gratis webinars te volgen of een coach te nemen. Een coach kost wat maar zal je ook veel opleveren. Met een coach ben jij in staat snellere en grotere stappen te maken zodat je dichter bij je droombedrijf komt.  

 

Neem het besluit

Ga aan de slag en neem nú het besluit om het voortaan anders te doen. Want als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg. Je kunt zo doorgaan zoals je nu werkt, maar dan verandert er niets. Krijg je dan het bedrijf van je dromen?

 

Wil je hier eens over doorpraten?

Ik heb deze maand ruimte voor 2 ‘Zichtbaarheidsgesprekken’. Deze geef ik gratis weg (twv € 147,00) omdat ik het fijn vind om andere ondernemers te helpen. Tijdens deze gesprekken laat ik zien waarom het zo lastig is om je doel te behalen als niet de juiste strategie hebt, ik laat je zien welke stappen je kunt zetten om een winstgevend aanbod te maken en ik laat je zien hoe jij succesvol kunt worden en blijven! Wil je in aanmerking komen voor dit gesprek? Stuur mij een mail () of bel me ( 06-53191237 ). Wees er snel bij want vol = vol!

Nogmaals, twijfel niet langer en ga ervoor!