Login / Logout

06 531 91 237
×

Fout

Strange, but missing GJFields library for /www/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields

Als ondernemer zit je soms in een goede flow. Je klanten weten je te vinden, je opdrachten gaan goed, je klanten zijn tevreden en bevelen je aan bij anderen. Vanuit je passie en je ondernemerschap timmer je lekker aan de weg en bouw je aan de groei van je bedrijf.

Waar haal ik die klanten vandaan?

Maar soms heb je ook minder goede tijden. Je vraagt je af of je klanten nog van je bestaan weten. Opdrachten lijken te stagneren en dan is het soms moeilijk om te blijven geloven in je kracht, je waarde en je ondernemerschap. Je vraagt je af of je meer acquisitie moet gaan doen. Of je niet te duur bent en of je nog wel op het goede spoor zit. Je gaat je meten aan de anderen die ook werken in je vakgebied en je kunt gaan twijfelen aan jouw unieke toevoeging. Want er zijn ook zoveel anderen die bijna hetzelfde aanbieden als jou. Hoe zorg je dat jij onderscheidend bent en blijft zodat de klant voor jou kiest?

Werk aan je merk!

Werk daarom aan je merk! Dit is zo ontzettend belangrijk maar wordt door veel ondernemers vergeten. Door te werken aan de zichtbaarheid van je merk, jij zelf, wordt je beter gevonden. En ben je onderscheidend en laat je zien wat je waarde is. Want de diensten die jij aanbiedt, zijn natuurlijk goed. Maar wat maakt jou onderscheidend en wat maakt dat iemand voor jou kiest in plaats van voor die ander? En hoe leg je dat uit aan je klant?

Laat zien wat je kunt

Als je daarmee aan de slag gaat en zorgt dat je aan je merk werkt, zullen de klanten jou benaderen en op jou afkomen. Je weet dan dat jij waarde hebt en durft daar ook voor te gaan staan.

Een succesvol bedrijf opbouwen begint met een goede ‘branding’, het goed in de markt zetten van je bedrijf. Dat gaat ervoor zorgen dat jij succesvoller wordt als ondernemer. Laat jezelf zien, vertel over je zelf! Is zichtbaar zijn eng? Daar schreef ik eerder een blog over, die lees je hier.

Lees meer!

De komende weken ga ik over het versterken van je merk bloggen. Ik zie dat heel veel ondernemers daar totaal niet mee bezig zijn maar zich wel afvragen hoe ze aan meer klanten kunnen komen. Daarom wilde ik graag deze blogserie starten. Hiermee maak je kennis met de expertise die ik heb en deel ik tips en tools waarmee jij jezelf zichtbaarder kunt maken. Ga er mee aan de slag en zorg dat de klanten op jou afkomen!

Ben jij authentiek?

Jouw klanten zullen zich aangetrokken voelen tot jou als jij goed kunt overbrengen waarin jij gelooft en waar jij voor staat. Als jij als ondernemer werkt vanuit je passie en je missie, zal jij je omgeving inspireren. Ondernemers met een passie, missie den duidelijke doelen spreken aan. Zo’n ondernemer zal jij ook sneller aanbevelen of doorverwijzen en zulke mensen heb je graag in je netwerk.

It’s start with why

Daarom is het belangrijk dat ook jij je passie en je missie in kaart brengt. En dat kun je doen door jezelf de volgende vragen te stellen:

Wat wil jij bereiken met jouw bedrijf?
Wat is jouw unieke bijdrage in deze wereld?
En wat zou het mooiste zijn als jij daarmee kunt bereiken?
Wat raakt jou echt?
Waarom doe jij wat jij doet?
Hoe zou het er uit zien als jij je bedrijf van je dromen hebt?

Door je passie uit te spreken en door aan anderen te laten zien wat jouw unieke bijdrage is, zorg je ervoor dat je authentiek en als jezelf overkomt. En omdat je vanuit je echte zelf praat, zal je verhaal ook aankomen bij anderen. Ze zien je stralen als jij er over verteld en ze zien dat jij doet wat precies bij je past. Dit gaat ervoor zorgen dat jij de juiste klanten aan gaat trekken. Ze zullen bij je passen want ze weten wie jij bent en wat je kwaliteiten zijn.

Zelf aan de slag?

Binnenkort lanceer ik mijn online training ‘Werk aan je merk, krijg meer zichtbaarheid voor je bedrijf’. Deze training is erg geschikt voor ondernemers die meer klanten, meer omzet en meer zichtbaarheid willen. En die daarin willen investeren en graag willen leren. In de online training leer de basis van een goede ‘branding’. Je leert wat jouw authentiek maakt, hoe jij kan laten zien wat je kunt en hoe je daarin je unieke waarde vindt. Ook leer jij zichtbaar wordt voor je klanten en hoe je zorgt dat jouw ideale klant voor jou kiest. Je gaat dus actief aan de slag met het werken aan je bedrijf en daar krijg je natuurlijk mijn begeleiding bij.

Wil je een stok achter je deur?

Wil je meer hulp, meer kennis en een stok achter de deur? Kies dan voor mijn 12 weken programma: The Next level: laat jouw unieke waarde zien en krijg meer klanten! In dit programma ga je natuurlijk ook zelf aan de slag maar daarnaast krijg je heel veel begeleiding van mij. Ik ben de stok achter jouw deur, ik ga zorgen dat jij gaat toepassen wat jij leert. Ik haal de beren van jouw weg en ik zorg dat je gaat groeien met je bedrijf.

Zichtbaarheidsgesprek

Wil je graag meer weten over mijn trainingen? Mail me op . Of wil je graag gebruik maken van mijn 'Zichtbaarheidsgesprek' (twv € 95,00) waarin je helder krijgt waar jij heen wilt en je van mij praktische tips krijgt om meteen aan de slag te gaan? Doe het snel want ik heb maar een paar plekken en deze zitten altijd snel vol!